Maden şirketi tedarik zinciri ve güvenlik konularında hükümeti bilgilendirecek

WASHINGTON D.C. (KAMR/KCIT) – CVMR USA yetkilileri, ülkenin tedarik zincirinin bir parçası olan kritik mineraller, ulusal güvenlik ve geri dönüşümün “güvenli ve güvenilir bir tedarik” sağlamaya nasıl yardımcı olabileceği konusunda Amerika Birleşik Devletleri Kongresi üyelerine ifade vereceğini duyurdu.

CVMR’den yapılan açıklamaya göre, ABD Temsilcisi Sheila Jackson-Lee (TX-18) Çarşamba günü saat 16:00’da Washington D.C.’de düzenlenecek ve canlı yayınlanacak brifingde konuk konuşmacı olarak yer alacak. Brifingde ayrıca ABD Temsilciler Meclisi ve ABD Senatosu üyeleri, yürütme organı üyeleri, akademisyenler ve sektör mensupları da yer alacak.

MyHighPlains.com tarafından daha önce yayınlanan haberlere göre CVMR Inc. 500.000 metrekarelik bir maden işleme tesisi için yeni bir yer arıyor. Şirket bu yer için Amarillo’yu düşünüyor ve Amarillo Belediye Meclisi kısa süre önce Amarillo Ekonomik Kalkınma Şirketi ile şirket arasında bir Yer Teşvik Anlaşması ve Amarillo EDC, Amarillo şehri ve şirket arasında bir Vergi Azaltma Anlaşması’nı onayladı.

Önceki raporlara göre, şirketin Amarillo’yu seçmesi halinde bu proje, 1,5 milyar dolarlık tahmini iyileştirme, projenin ilk aşamasında 1.000 yeni çalışan, gelecek aşamalarda 2.500’e kadar çalışan potansiyeli ve 97 milyon dolarlık yeni yıllık öngörülen maaş bordrosu içerecek. Şirket Amarillo’da Parsley Road’un batısındaki US Hwy 60’da bulunan 540 dönümlük araziyi inceliyor.

Açıklamaya göre, CVMR 36’dan fazla minerali tamamen rafine ediyor ve 17 Nadir Toprak Elementinin tamamı da dahil olmak üzere hükümet tarafından belirlenen kritik minerallerin “önemli rezervlerini” elinde bulunduruyor.

Açıklamada, “CVMR, ABD Hükümetinin hedefleri doğrultusunda rafine edilmiş kritik minerallerin yerli üretimini derhal arttırmaya hazırdır” denildi.

CVMR® Türkiye © 2023
Bu web sitesinin içeriği uluslararası telif hakkı kanunları ile korunmaktadır.
CVMR®, CVMR Corporation'ın tescilli ticari markasıdır. Tüm hakları saklıdır.