Nikel

CVMR® Nikel Arıtma Kapasitesi

CVMR®, Jilin Jien Nikel Industry Co.’da besleme malzemesi olarak yüksek dereceli mat, karışık hidroksitler ve diğer ara maddeleri kullanarak 2.000 tpa özel nikel tozu üreten ve 8.000 tpa’ya genişleme kapasitesine sahip bir modül tesisi tasarladı, geliştirdi, monte etti ve devreye aldı. Ltd. (“JJNI”) , Çin’in Jilin eyaletinde, 2006 yılında faaliyete geçmiştir. Bu tesis daha sonra tam kapasiteye yükseltilmiştir ve bugün oldukça başarılı bir şekilde çalışmaktadır. JJNI, nikel tuzları ve diğer yüksek değerli rafine metal ürünlerin üretiminde son derece uzmanlaşmıştır ve ünlüdür ve Çin’de bu ürünler için pazardaki ölçütü belirlemektedir. JJNI, nikel üretim kapasitesini 45.000 tpa’ya çıkarmayı planlıyor. 2008’de JJNI, aynı prosese dayalı olarak nikel karbonil tesisinin yanına bir demir tozu tesisi kurdu. CVMR®, JJNI’nin holding şirketinin %20’lik hissedarıdır.

Toronto, Ontario, Kanada’da CVMR® , Araştırma ve Geliştirmeye ağırlık vererek eksiksiz arıtma laboratuvarı ve pilot tesislerine sahiptir. CVMR, önemli bir pilotaj ekipmanı yelpazesine sahiptir. Toronto’daki en büyük pilot tesis, 500 tpa kapasiteye sahiptir. Bu tesisler, çok çeşitli besleme malzemeleriyle deneyleri rafine edebilir ve yürütebilir ve dikey statik reaktörler veya döner reaktörler kullanarak tozlar, köpükler, net şekiller veya kaplamalar şeklinde çeşitli metal ürünler üretebilir.

Sudbury, Ontario, Kanada’da bugüne kadarki en ünlü projemiz, projeye Sponsor olarak Vale/Inco ile işbirliği içinde Sudbury, Ontario’daki SNO projesi olmuştur. CVMR’nin bir yan kuruluşu olan CVD Manufacturing Inc., projeye ana katkıda bulunanlardan biriydi ve 1.000’den fazla ana dedektör tüpünün tek tedarikçisiydi. Nihai ürünlerimizin yüksek derecede saflığı nedeniyle, CVD Manufacturing’in tek kaynağı çok uluslu Sudbury Neutrino Observatory (SNO) tarafından sağlandı. Proje büyük bir başarı elde etti ve bilim camiasına değerli veriler üretmeye devam ediyor.

Lütfen Katılımcı Kurumlar > SNO Sponsorları > CVD Manufacturing Inc.’e bakın :
http://www.sno.phy.queensu.ca/sno/institutions.html )

Almanya’nın Lahr kentinde , Galvanoform Gesellschaft für Galvanoplastik mbH’de özel bir buhar metalurjisi işlemi için bir CVMR® üretim tesisi 1998 yılında tamamlandı. Tesis, çoğunlukla otomotiv endüstrisi için kalıp ve ağ şekilleri üretiminde uzmanlaşmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri’nde CVMR®, BWX Technologies, US Mint, Energy Department, Hazine Bakanlığı ve NASA ile bir dizi tesis inşa etmiş ve/veya bir dizi büyük proje yürütmüştür. Bu operasyonlar halkla sınırlı olmaya devam ediyor.

CVMR® Türkiye © 2023
Bu web sitesinin içeriği uluslararası telif hakkı kanunları ile korunmaktadır.
CVMR®, CVMR Corporation'ın tescilli ticari markasıdır. Tüm hakları saklıdır.