Maden Kaynakları

CVMR®'ın Maden Kaynakları

CVMR®, özellikle nikel laterit yatakları, demir, bakır, kobalt, PGM’ler, koltan, magnezyum, lityum ve REE olmak üzere nikelli mineral kaynakların mülkiyeti, arama ve geliştirme hakları ve uzun vadeli satın alma anlaşmaları (off-take anlaşmaları) ile mülkiyet hakkına sahiptir. ) farklı ülkelerdeki çeşitli cevher tedarikçileri ile.

Kasım 2017’de CVMR® , Burundi Cumhuriyeti hükümetiyle , Kabine onayı ve Başkanlık Kararnamesi ile aşağıdaki tavizler için bir dizi anlaşma imzaladı : Nyabikere, Waga ve Mukanda . İmtiyazlar, kanıtlanmış ve tahmini nikel, kobalt, demir, bakır, PGM’ler, vanadyum ve titanyum rezervlerine sahiptir.

Waga ve Nyabikere : 218 Kilometrekarelik bir alanı kaplar ve toplam tahmini değeri 30 milyar ABD Doları olan 1.088.000 Metrik Ton Nikel, 25.200.000 Metrik Ton Demir, 30.000 Metrik Ton Kobalt ve 17.800 Metrik Ton Bakır rezervine sahiptir.

Mukanda : 6.500.000 Metrik Ton Kanıtlanmış Vanadyum Rezervi, 7.300.000 Metrik Ton Muhtemel ve 5.000.000 Metrik Ton Olası Vanadyum Rezervi, 2.600.000 Metrik Ton Demir ve 67.000 Metrik Ton Nikel içeren 144 Kilometre Kareyi kapsar. Kanıtlanmış Rezervlerde bulunan Vanadyum’un bugünkü fiyatlarıyla değeri yaklaşık 800 milyon dolar.

Filipinler’de CVMR®, Palawan ve Samar adalarındaki altı nikel yatağında imtiyaz sahibidir . Mülkler , Palawan Eyaletindeki Narra, Quezon ve Arborlan’da ve Samar Eyaletindeki Balangiga , Giporlos ve Quinapondan’da bulunmaktadır . Bu altı konum, 1970’lerden beri kapsamlı bir şekilde araştırılan yüksek dereceli saprolitik cevherlere sahip ultramafik kaya üzerindedir. Bu bölgeler şu anda Avustralya ve Japonya’ya cevher gönderiyor.

CVMR® ayrıca Filipinler’deki Zambales Eyaleti , Santa Cruz ultramafik kuşağı, Isabela Eyaleti ve Dinagat Adası’ndaki tedarikçilerle laterit cevherleri için uzun vadeli satın alma anlaşmalarına sahiptir .

CVMR®, Endonezya’da , çoğunlukla Sulawesi bölgesinde yer alan nikel ve demir cevheri tedarikçileri ile yedi adet kapalı alım anlaşması yapmıştır .

Çin’de , Jilin eyaletindeki Fujia ve Daling’de bulunan iki maden , 1960’lardan beri Jilin Jien Nickel Industry Co. Ltd.’ye aittir ve onun tarafından işletilmektedir CVMR®, Jilin Jien Nickel’in holding şirketi Jilin Horoc’un %20’lik hissedarıdır. CVMR®, 2007 yılında Jilin Jien için iki fabrika tasarladı, inşa etti ve devreye aldı.

Türkiye’de CVMR® , İzmir ve Van Gölü yakınlarındaki nikel cevherleri için aktif olarak iki saha araştırıyor .

CVMR® tarafından Moritanya, Yemen, Suudi Arabistan, Fildişi Sahili, Namibya, Ruanda ve Botsvana’da da keşif ve çalışmalar yürütülmektedir .

CVMR® Fildişi Sahili’ndeki Sama Resources nikel madeninde kısmi mülkiyete sahiptir.

CVMR® Türkiye © 2023
Bu web sitesinin içeriği uluslararası telif hakkı kanunları ile korunmaktadır.
CVMR®, CVMR Corporation'ın tescilli ticari markasıdır. Tüm hakları saklıdır.